Автостъкла

Generic placeholder image

Автостъкла с доказан произход.

Ние от Блиц Глас ЕООД предлагаме автостъкла за всички марки автомобили. Нужно е да ни посетите или да се обадите на телефоните за контакти, за да Ви помогнем в избора на стъклото, което Ви е нужно. Ще получите необходимата информация за автостъклата от нашите компетентни и опитни служители и експерти в областта на монтажа на автостъкла. Автостъклата са с отлични качества от заводи и концерни от страни като Германия, Холандия, Франция, Финландия, Белгия, Испания, Турция, Австрия и Хонгконг.


Качествен монтаж

Монтажите, които извършваме са на ниво от обучени и с голям опит експерти при сервизирането на автостъкла. Базата, с която разполагаме, дава условия за добра и професионална работа. Всичко, което сме направили до сега е в полза и в името на клиента. Ще се отнесем с нужното внимание и уважение към всеки. Извършваме монтажи в сервиза и на посочен от клиента адрес, а също и монтаж със стъкло на клиента.

Разполагаме с Автосервиз, който е просторен, светъл, топъл с необходимата височина и пространство за удобно и качествено извършване на ремонтната услуга - демонтаж на повреденото стъкло, монтаж на новото стъкло с необходимите материали. Предлагаме на клиента право на избор на автостъкло - лицензно или оригинално и съответно информация за продукта.

Generic placeholder image
 
 
 
 

Глас Русе

Автостъкла

Имате нужда от стъкло за Вашето МПС на изгодни цени, качествен и бърз монтаж