Автомобилни автостъкла

Generic placeholder image

В Блиц глас ЕООД, град Русе, може да намерите автостъкла на склад за следните марки:

Алфа, Ауди, БМВ, Волво, Шевролет, Дачия, Исузу, Кия, Лада, Ланчия, Мазда, Мерцедес, Мицубиши, Нисан, Опел, Пежо, Рено, Ровър, Сааб, Сеат, Ситроен, Субаро, Сузуки, Тойота, Фиат, Фолксваген, Форд, Хонда, Хюндай, Крайслер, Шкода, Чироки.

Автостъклата са триплекс с отлични качества от даказани производители и традиции в производството в страни като Германия, Холандия, Белгия, Хонконг, Австрия и Испания.

Автостъклото е изключително важна част от автомобила. То влиза в конструкцията, като от значение е неговата здравина. Автостъклото е основния прозрачен елемент. Служи за качественото управление на автомобила. Не подлежи на ремонт. Драскотините и язвичките остават, докато не се подмени с ново автостъкло. Триплексовите стъкла са изработени от два слоя обикновено стъкло, които са слепени /ламинирани/ с устойчив безцветен поливинилбутирал-слой между стъклените плоскости. Ако триплексовото стъкло се счупи при пътно транспортно произшествие от удър с твърд предмет по време на движение или при опит за проникване с взлом-триплекса не се разпада на остри парчета, а на отделни фрагменти, които остават залепени за филма и не могат да наранят хората, намиращи се в близост. Дори счупени и напукани триплексови стъкла не се разпадат и остават като пре- града, което е голямо предимство.
Заповядайте ще Ви предложим качество!

Глас Русе

Автостъкла

Имате нужда от стъкло за Вашето МПС на изгодни цени, качествен и бърз монтаж