За нас

Generic placeholder image

Кои сме ние?

Блиц Глас ЕООД - сервиз за монтаж, демонтаж и изработка на автостъкла, който е разположен в град Русе и е на пазара от 22 години. За този период фирмата успя да натрупа огромен опит в областта на автостъклата и името Блиц Глас ЕООД се ползва с уважение.


Как стигнахме дотук?

Започнахме от нулата, но в резултат на упорит труд и постоянство се задържахме на пазара и продължаваме да се развиваме и усъвършенстваме, тъй като Вие, нашите клиенти, го заслужавате и искаме да сме перфектни за Вас във всяко едно отношение.

Generic placeholder image

Generic placeholder image

С какво разполагаме?

Сега имаме автосервиз за монта и демонтаж на автостъкла, в който обслужваме нашите клиенти. Стараем се да извършваме качествени монтажи, да бъдем коректни и точни, за да останете доволни, Вие нашите клиенти. Имаме отлични монтажници, обучавани от големи компании, с голям опит и продължителен стаж в бранша. Поддържаме голяма наличност, но и работим с доставка за почти всички марки автостъкла за автомобили, бусове, автобуси, камиони, тирове, трактори, фандроми. Предлагаме стъкла, които се отличават с качество и дълъг живот.


Нашата мисия

Нашето мото е: Всичко за автомобила! Клиентът е на първо място, за да остане удоволетворен. Съществуването на нашата фирма се базира на нашите клиенти и ние се стараем да предоставим възможно най- добрата услуга.

Generic placeholder image

Вратите са отворени. Заповядайте!

 

Глас Русе

Автостъкла

Имате нужда от стъкло за Вашето МПС на изгодни цени, качествен и бърз монтаж